Kontakt os på: 20124661

Vi varetager store som små opgaver. Få et uforpligtende tilbud på den opgave du skal have løst.

Profil

Jeg er født i 1960 og uddannet som bygningssnedker i 1980.

Efter endt militærtjeneste havde jeg nogle små job gennem ca. 2 år, herefter fik jeg arbejde i et tømrerfirma hvor jeg hurtigt blev medarbejdende formand. Efter ca. 8 år i det firma startede jeg mit eget firma i 1990. Efter 3 år, hvor jeg hovedsagelig monterede køkkener, valgte jeg at stoppe. da det køkkenfirma, jeg monterede for, standsede betalingerne.

Medarbejdende formand igennem ca. 8 år

​Herefter fik jeg job i et andet firma, hvor jeg også var medarbejdende formand igennem ca. 8 år. Da han valgte at stoppe, fik jeg job i et andet firma, hvor jeg var sjakbajs for snedkerne gennem ca. 6 år, og fik herefter tilbudt et job som byggeleder. Efter ca. et år kunne jeg konstatere, at firmaet var ved at lukke, derfor besluttede jeg mig for at starte mit eget firma igen.

​Jeg har specialiseret mig i køkkenmontage og lægning af trægulve, specielt trægulve lagt direkte på beton eller spånplade.​

Jeg har gennem årene monteret ca. 16-1700 boliger med køkkener og lagt ca. 70.000 m2 gulve, derfor tillader jeg mig at sige at jeg er specialiseret i dette.