Kontakt os på: 20124661

Vi varetager store som små opgaver. Få et uforpligtende tilbud på den opgave du skal have løst.

Trægulve

Tilbud på trægulve

Skal du have lagt nyt gulv? Hos Søren Fisker lægger vi trægulve af enhver karakter. Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsgulve fra vores mange samarbejdspartnere, og vi giver en dybdegående rådgivning hvis du er i tvivl om hvilket gulv der passer bedst til dine behov. Vi står gerne for alt det hårde arbejde inklusiv levering og montering, men hvis du selv har anskaffet dig materialerne, kommer vi naturligvis gerne ud og lægger gulvet. ​

Vi har mere end 25 års erfaring med gulvlægning og vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Hvilket trægulv?

Træ har i årevis været danskernes foretrukne gulvmateriale. Det skyldes, at træ er et holdbart og velduftende materiale som tilmed giver et smukt og rustikt udtryk. Der findes utroligt mange gulvtyper, herunder fyrretræ, lamelparket eller skibsplanker. Det vigtigste at tage højde for, er hvilket udtryk du gerne vil have i rummet – og her står vi naturligvis klar med vores ekspertise.

Hvis gulvet skal udsættes for hårdt slid, kan vi anbefale at man ser nærmere på de modstandsdygtige laminatgulve. Disse tynde træplader monteres ovenpå gulvet, og udskiftning af laminatgulve er forbundet med meget lave omkostninger.

Kontakt os i dag

Vi leverer og monterer på hele Fyn, og vi tilbyder kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser. Skal der lægges gulv – så kontakt os i dag på tlf. 20 12 46 61 og få en uforpligtende snak om mulighederne i trægulve.

trægulve i odense