Kontakt os på: 20124661

Vi varetager store som små opgaver. Få et uforpligtende tilbud på den opgave du skal have løst.

Nye vinduer

Udskiftning og montering af vinduer med Søren Fisker

Hvis du mener, at boligen trænger til nye vinduer, så er Søren Fisker det rette valg som din samarbejdspartner. Vi har som virksomhed arbejdet inden for håndværksbranchen i mere end 25 år, og vi er med vores store erfaring i stand til at give dig lige netop den vinduesløsning, du har brug for til din bolig. Inden du træffer dit valg af vinduesløsning, så er vi selvfølgelig klar til at komme med rådgivning i, hvilken løsning der er bedst for dig. Vi har igennem mange år monteret nye vinduer for kunder i Odense, samt resten af Fyn.

Vi arbejder kun med de mest anerkendte leverandører af vinduer, fordi vi ved, at høj kvalitet er at fortrække, når der skal laves nye ting til boligen. Når du forhandler vinduer ved os, så er der mange løsninger at vælge imellem, og det giver dig muligheden for at finde de vinduer, der passer bedst til din smag.

En investering der betaler sig

Hos Søren Fisker mener vi altid, at kvalitetsvinduer er den rigtige løsning. Det skyldes, at vinduernes kvalitet tydeligt mærkes på flere parametre. Forfaldne vinduespartier giver hjemmet et slidt og ærgerligt udtryk, og en udskiftning giver huset et æstetisk løft, som både ses inde og ude. På samme tid er moderne kvalitetsvinduer i høj grad med til at minimere regningen til energi, fordi de bedre holder på varmen. Det skyldes, at nye vinduer i mange tilfælde har en stærkere karm og ramme end gamle og slidte vinduer.

Den stærke karm og den stærke ramme er hensigtsmæssigt for vinduernes holdbarhed, fordi de hårde danske vejrforhold sætter vinduerne på prøve. Ligeledes er glasset på nye vinduer bedre end glasset på gamle vinduer, hvilket er med til at optimere isoleringsevnen. Mange danskere vælger at få monteret træ/aluminiumsvinduer. Det skyldes, at disse vinduer kræver en lavere grad af vedligeholdelse, fordi den udvendige side er beklædt med et lag af aluminium og derved er træet beskyttet. Alt i alt er nye vinduer både en gevinst for din personlige pengepung, for miljøet og på udtrykket af din bolig. Vi hjælper dig med at finde energirigtige vinduer, og vi tilbyder også montering af de energivenlige ruder fra Rationel eller andre typer. Med Boligjobordningen er det muligt at få et skattefradrag på for arbejdslønnen inklusiv moms. Læs mere på Finansministeriets hjemmeside.

Kontakt os og få rådgivning om dine vinduer

Ringer du til os i dag, så er der garanti for, at du får gode råd og vejledning til, hvilke løsninger der passer bedst til dig. Når vi bliver sat til at montere nye vinduer, så bliver arbejdet altid udført med en stor grundighed. Hvis vinduerne skal holde, så er det vigtigt, at de bliver monteret professionelt.

Vi er din stærke samarbejdspartner til montering af vinduer, og du er med vores service sikker på, at du får en god og æstetisk vinduesløsning, der holder i mange år. Vores kontor er placeret i Vissenbjerg nær Odense, og vores service dækker hele Fyn.

Kontakt os på telefon 20 12 46 61 eller send os en mail til info@s-fisker.dk. Vi glæder os til at snakke med dig.

Læs mere om de kvalitetsvinduer vi bruger i vores montage herunder:

Nye vinduer fra Søren Fisker - Tømrer og snedker

Idealcombi

KPK Døre & Vinduer

Outline

Outrup Vinduer & Døre

Rationel

Swedoor Kilsgaard

Velfac

VELUX