Kontakt os på: 20124661

Vi varetager store som små opgaver. Få et uforpligtende tilbud på den opgave du skal have løst.

Nye døre

Montering og udskiftning af døre ved Søren Fisker

Ønsker du at få monteret nye døre, eller skal de gamle have en kærlig hånd? Så er Tømrermester Søren Fisker det rette valg. Hos Søren Fisker står vi for udskiftning af døre samt isætning af nye døre. Vi har en lang erfaring inden for tømrerhåndværket, og vi vil med udgangspunkt i vores professionelle tilgang til arbejdet og vores brede kompetencefelt sørge for, at du træffer de rigtige valg og får udlevet dine boligdrømme. Hvis du allerede har skaffet den rette dør, så står vi klar til at monterer den. Vi klarer alle typer døre - om det er montering af hoveddøren, montering af facadedør, eller generel udskiftning af døre i huset - så kan vi hjælpe dig med opgaven.

I tilfælde af at du ikke har fundet din nye dør, så har vi lang række samarbejdspartnere, som vi leverer døre fra. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor vælger vi kun leverandører, der producerer døre af høj kvalitet. Som eksempel anbefaler vi døre fra producenten Rationel. Vores erfaring viser, at døre fra Rationel altid leveres i en solid kvalitet, mens de fås til en god pris. Med vores brede udvalg af døre fra forskellige producenter giver vi dig en høj fleksibilitet. Vi finder altid den dør, der passer til den enkelte kundes ønsker og behov, og vi er med vores lange erfaring inden for faget gode til at komme med råd til, hvilken dør der passer bedst til den enkelte bolig.

 

Kvalitet er vores mærkesag - Vi klarer udskiftningen af din dør

Kvalitet betaler sig. Døre er ikke noget, men udskifter hver dag, og derfor er det hensigtsmæssigt at vælge en løsning, som tilfredsstiller dig i mange år frem. Derfor er det afgørende, at du investerer i en dør med høj kvalitet. Kvalitetsdøre er mere modstandsdygtige, energirigtige, og de ser ofte bedre ud. Derfor er en ny dør både en investering der betaler sig i forhold til energiforbruget og i forhold til æstetikken på din bolig.

En kvalitetsdør sidder tættere, og den isolerer derfor bedre på kolde vinterdage. Hvis døren skal holde optimalt, så er det vigtigt, at den monteres af en professionel. Det er din sikkerhed for, at døren er monteret korrekt, og at døren holder i mange år frem. Vi monterer døren professionelt og omhyggeligt. Det er muligt at få et skattefradrag, dette gælder for arbejdsløn inklusiv moms. Der kan opnås fradrag på op til 12.000 kr.  pr. person over 18 år i husstanden.

Læs mere på finansministeriets hjemmeside

 

Kontakt os og hør nærmere

Vi leverer service til montering af døre i Odense og på resten af Fyn. Vi sidder altid klar til din tjeneste, og vi er altid klar til at tage en samtale om, hvad der er den bedste løsning for dig. Med vores råd og vejledning stilles du bedre med hensyn til at træffe det valg, der bedst for dig i din givne situation. Ønsker du at få rådgivning eller inspiration til dit projekt, så skal du ikke tøve med at tage fat i os. Kontakt os på telefon 20 12 46 61 eller send os en mail til info@s-fisker.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

nye dører fra Søren Fisker - Tømrer og snedker