Kontakt os på: 20124661

Vi varetager store som små opgaver. Få et uforpligtende tilbud på den opgave du skal have løst.

Køkkenmontering

Opsætning af køkken med Søren Fisker på Fyn

Skal der laves nyt køkken? Hos Søren Fisker har vi i mere end 25 år arbejdet med professionel køkkenmontering. Vi arbejder sammen med nogle af landets ypperste køkkenproducenter, og vi prioriterer, at vi finder frem til en løsning som møder dine behov.

Vi leverer og monterer i Odense, Assens, Middelfart og resten af Fyn, og foretager alt fra totalentreprise løsninger, til restauraring af køkkener som trænger til en kærlig hånd. Ved samlede løsninger kan vi, i samarbejde med vores elektriker, også tilbyde at stå for installation af strøm og hårde hvidevarer.

Køkkener med plads til mennesker

Køkkenet spiller en central rolle i ethvert hjem. Det er ofte her familien mødes til morgenkaffe eller aftensmad. Derfor er det afgørende med et rummeligt køkken som kan danne behagelige rammer om familielivet. Vi har igennem årene gjort os utallige erfaringer vedrørende køkkenmontering, og vi deler gerne ud af disse erfaringer. Vi ved hvilke materialer der skaber lys og rummelighed, samt hvordan gulv og loft har betydning for køkkenets udtryk.

Hvis du har idéerne, så har vi ekspertisen – og med vores rådgivning kan du være tryk ved, at køkkenet giver plads til mennesker og familieliv.

Uforpligtende køkken tilbud

Vi leverer kvalitetshåndværk og tilbyder alt fra samlede totalløsninger til skræddersyede restaureringsprojekter. Priserne er konkurrencedygtige, og vores erfaring taler for sig selv.

Så tag endelig kontakt i dag på tlf. 20 12 46 61 og få et uforpligtende tilbud på dit drømmekøkken.

 

Skal du have skiftet døre og vinduer i samme omgang som dit køkken? Klik herunder og læs mere om vores ydelser

Nye døre

Nye vinduer

 

Opsætning af køkken