Døgnvagt: 2012 4661

Vi varetager store som små opgaver. Få et uforpligtende tilbud på den opgave du skal have løst.

Nye vinduer

Udskiftning og montering af vinduer med Søren Fisker

Trænger vinduerne til en kærlig hånd, eller skal der monteres nye vinduer? Hos Søren Fisker foretager vi levering og montering af vinduer fra en bred vifte af stærke samarbejdspartnere. Vi har mere end 25 års erfaring med montering og udskiftning af vinduer, og vi deler gerne ud af vores erfaringer når du skal træffe vigtige beslutninger. Der er utroligt mange muligheder når det rigtige vindue skal findes.

Vi kan anbefale en række kvalitetsvinduer, men i sidste ende handler det om at finde et vindue som du vil se på i mange år.

En god investering

Udskiftning eller restaurering af gamle vinduer kan være en god investering. Forfaldne vinduespartier giver hjemmet et ærgerligt udtryk, og en udskiftning kan give huset et æstetisk løft – både inde og ude. Derudover er moderne kvalitetsvinduer designet til at holde på varmen.

En udskiftning kan altså give betydelige besparelser på varmeregningen, særligt hvis der er tale om ældre vinduespartier. Vi hjælper dig med at finde energirigtige vinduer, og tilbyder også montering af de energivenlige Velux tagvinduer.

Hør nærmere i dag

Vi leverer og monterer vinduer i Assens, Middelfart, Odense og på resten af Fyn. Tag endelig kontakt til os på tlf. 20 12 46 61 for et uforpligtende tilbud, eller blot til en fri snak om udvælgelse af kvalitetsvinduer.