Døgnvagt: 2012 4661

Vi varetager store som små opgaver. Få et uforpligtende tilbud på den opgave du skal have løst.

Nye døre

Montering af døre ved Søren Fisker

Skal du have monteret nye døre, eller trænger de gamle til en kærlig hånd? Hos Søren Fisker står vi for udskiftning af døre samt opsætning af nye døre. Vi har mere end 25 års erfaring inden for tømrerhåndværket, og vi deler gerne ud af vores ekspertise, når du skal træffe de rigtige valg.

​Hvis du har den rigtige dør liggende, kommer vi naturligvis gerne ud og monterer den. Men har du endnu ikke fundet døren, har vi en lang række samarbejdspartnere som vi leverer kvalitetsdøre for. Vi har eksempelvis rigtig gode erfaringer med døre fra producenten ’Rationel’, hvor vi oplever, at dørene har en solid kvalitet til prisen.

​Kvalitet betaler sig

Døre er ikke noget man udskifter hver dag. Derfor kan det godt svare sig at investere i en kvalitetsdør. De solide døre er mere modstandsdygtige, energivenlige og ser ofte bedre ud. Man behøver faktisk ikke være håndværker, for at mærke forskel på lavprisdøre og kvalitet. Men derudover er det naturligvis afgørende, at døren er professionelt og omhyggeligt monteret.

​Vi imødekommer gerne alverdens ønsker, men med os som samarbejdspartner, kan vi tilbyde at montere en kvalitetsdør som holder i mange år.

​Kontakt os og hør nærmere

Vi leverer døre fra en bred vifte af producenter, og monterer alle typer døre i Middelfart, Assens, Odense og på hele Fyn. Vi giver altid et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Så kontakt os i dag på tlf. 20 12 46 61 og hør nærmere om dine muligheder.